Ben je geïnteresseerd

en wil je meer weten over de

mogelijkheden, dan kun je

contact opnemen via mail

of telefoon.

 

HOE

stap je in?

Kennismaking

In een gesprek van maximaal een uur maken we wederzijds kennis. Ik zal op basis van de informatie die jij over je hulpvraag geeft, nagaan of ik je kan helpen en of ik daartoe de juiste persoon voor je ben. Ook jij kunt jouwerzijds voelen en ervaren of ik al dan niet diegene ben waar je je prettig en veilig bij kunt voelen. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

Intakegesprekken

Besluit je om na de kennismaking door te gaan, dan zal ik je verzoeken om een vragenlijst in te vullen. Het is een uitgebreide vragenlijst over onder meer je relaties, werk, gezinssituatie en interesses, maar ook betreffende je gedachten en gevoelens over jezelf. In (maximaal) twee intakegesprekken van elk 1,5 uur zullen de vragenlijst en jouw hulpvraag uitvoerig aan bod komen. Deze brede informatieuitwisseling draagt bij aan een effici├źnte start van het traject.

 

Daarna spreken we op basis van deze hulpvraag samen een traject af waarin we ook de frequentie van de afspraken zullen doornemen. Deze frequentie kan en zal in de loop van de tijd waarschijnlijk veranderen. Dit gebeurt in gezamenlijk overleg, waarbij jouw behoefte hierin centraal staat.

 

 

home

hoe

over

psychosynthese & sjamanisme

contact

Louisa van der Zwet 2018  |  Groenestein 91  |  2403 JN  Alphen aan den Rijn  |  M: 06 11 382 853  |  T:  0172  422 819  |  E:  info@louisavanderzwet.nl  |  DISCLAIMER

 

 

Webdesign en ontwikkeling reclamebureau Jorgen Maakt Reclame