Mijn naam is

Louisa van der Zwet en

ik ben geboren in 1962. Ik ben

gediplomeerd Psychosynthesetherapeut

/coach. In mijn opleiding heb ik een

intensieve zelfstudie ondergaan.

Om me te blijven ontwikkelen,

maak ik deel uit van een

 intervisiegroep en

volg ik regelmatig

workshops.

OVER MIJ

Louisa van der Zwet

Sinds 2013 volg ik opleidingen op het gebied van Sjamanisme bij Petra Giesbergen. Ik ervaar de keuze van Sjamanisme als een mooi vervolg op Psychosynthese. Bracht de Psychosynthese mij weer in contact met mijzelf, het Sjamanisme brengt mij in contact met alles wat leeft, de natuur, water, vuur, lucht, aarde, het universum. Voor mijn gevoel passen beide stromingen erg bij elkaar.

Naast mijn praktijk ben ik, als zelfstandige, op projectbasis werkzaam op het gebied van communicatie, verkoop en directieondersteuning voor zowel profit- als non-profit-organisaties. Ik heb veel van mijn eigen proceswerk kunnen toetsen op mijn werkplekken, hetgeen ik als zeer waardevol

heb ervaren en nog steeds ervaar.

 

home

hoe

over

psychosynthese & sjamanisme

contact

De verbinding en het werken vanuit mijn hart is bij beide stromingen de basis. Voor mij is dit ook de inspiratie om dit werk te doen.

Ik ben lid van het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

Louisa van der Zwet 2018  |  Groenestein 91  |  2403 JN  Alphen aan den Rijn  |  M: 06 11 382 853  |  T:  0172  422 819  |  E:  info@louisavanderzwet.nl  |  DISCLAIMER

 

 

Webdesign en ontwikkeling reclamebureau Jorgen Maakt Reclame