Sinds 2013 volg ik opleidingen op het gebied van Sjamanisme bij Petra Giesbergen. Ik ervaar de keuze van Sjamanisme als een mooi vervolg op Psychosynthese. Bracht de Psychosynthese mij weer in contact met mijzelf, het Sjamanisme brengt mij in contact met alles wat leeft, de natuur, water, vuur, lucht, aarde, het universum. Voor mijn gevoel passen beide stromingen erg bij elkaar.

Naast mijn praktijk ben ik, als zelfstandige, op projectbasis werkzaam op het gebied van communicatie, verkoop en directieondersteuning voor zowel profit- als non-profit-organisaties. Ik heb veel van mijn eigen proceswerk kunnen toetsen op mijn werkplekken, hetgeen ik als zeer waardevol
heb ervaren en nog steeds ervaar.

De verbinding en het werken vanuit mijn hart is bij beide stromingen de basis. Voor mij is dit ook de inspiratie om dit werk te doen.

Ik ben lid van het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

Daarnaast ben ik lid van het netwerk Codependentie Therapeuten (Specifiek gericht op thematiek Gezonde Relaties) en lid als coach van HSP Nederland.