Ik heb 7 opleidingsjaren Psychosynthese gevolgd en ook 7 jaartrainingen doorlopen op het gebied van Sjamanisme bij Petra Giesbergen. Het Sjamanisme zie ik als een mooi vervolg op de Psychosynthese. Waar het laatste mij weer in contact bracht met mijzelf, heeft het Sjamanisme mij in contact gebracht met alles wat leeft, de natuur, water, vuur, lucht, aarde, het universum. In mijn beleving vullen beide stromingen elkaar aan.

Door mijn eigen leerprocessen voel ik me rijk, en met het verstrijken van de jaren ervaar ik een diepere bewondering en fascinatie voor mijn eigen leven en die van mijn cliënten. Het leven is één grote leerschool, maar soms is het fijn als er even iemand met je meekijkt. Ik ben oprecht dankbaar voor alle lessen die ik heb ondergaan, waardoor ik anderen kan ondersteunen. Ook ben ik dankbaar voor al diegenen die hierin mijn pad kruisen.

De verbinding en het werken vanuit mijn hart is bij beide stromingen de basis. Voor mij is dit ook de inspiratie om dit werk te doen.

Ik ben lid van het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en aangesloten bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

Daarnaast ben ik lid van het Netwerk De Broedplaats voor Psychosynthese en lid als coach van HSP Nederland.

Lees hier een onlangs verschenen interview met Louisa van der zwet.

psychosynthese