Mijn kracht is om op eenvoudige wijze inzichtelijk te krijgen waarom bepaalde situaties zich blijven herhalen. Met de vraag vanuit de werknemer als basis ga ik graag met hem/haar in gesprek, en gaan we op zoek naar de werkelijke oorzaak. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn het samenwerken met anderen, faalangst, conflictvermijding, geen grenzen kunnen stellen, te veel of te weinig verantwoordelijkheid kunnen nemen, perfectionisme, onzekerheid, stress en burn-out.Samen kijken we hoe het anders zou kunnen en wat ervoor nodig is om dit te bereiken.

Voor een werkgever zijn werknemers die zich zowel bewust zijn van hun kwaliteiten als hun valkuilen bijzonder waardevol. Wie zich zeker voelt, ‘lekker in zijn/haar vel zit’, grenzen durft aan te geven maar ook zijn/haar mindere eigenschappen kent, functioneert beter. Het is echter geen vanzelfsprekendheid, en als iemand op het werk regelmatig dezelfde onprettige situaties tegenkomt, hoeft de oorzaak niet per definitie bij de baan zelf te liggen.

Herkenbaar bij jou of je werknemers?


• 
Ik ervaar stress in mijn werk
• Ik kan mijn grenzen niet aangeven
• Ik heb faalangst en ik voel me vaak onzeker
• Ik heb regelmatig conflicten op mijn werk
• Ik wil controle hebben en ik heb last van mijn perfectionisme
• Ik heb moeite om mijn plek in te nemen in een groep
• Ik vind samenw erken lastig
• Ik voel me overal verantwoordelijk voor
• Ik ben de passie in mijn werk kwijt
• Ik heb moeite met het uitdragen van mijn mening
• Ik wil me anders gedragen op het werk, maar het lukt me niet
• Ik heb een nieuwe functie aangenomen en ik wil hier ondersteuning bij
• Ik heb een lastige thuissituatie
• Ik heb een burn-out of ervaar burn-out-achtige klachten
• Ik wil me op persoonlijk gebied ontwikkelen en mezelf beter leren kennen

Met mijn enthousiasme stimuleer ik anderen om aan de slag te gaan met hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Daarbij leren zij verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, waardoor nieuwe kwaliteiten naar boven zullen komen en valkuilen beter beheersbaar worden.

 

Zelf heb ik ruim 40 jaar werkervaring in verschillende branches, zowel in loondienst en als zelfstandige en zowel in profit- als in non-profitorganisaties.

 

De gesprekken kunnen op locatie plaatsvinden als daarvoor de mogelijkheid bestaat.Wil je meer weten? Bel me eens op of stuur een mail.