Kennismaking

In een gesprek van maximaal een uur maken we wederzijds kennis. Ik zal op basis van de informatie die jij over je hulpvraag geeft, nagaan of ik je kan helpen en of ik daartoe de juiste persoon voor je ben.

 

Ook jij kunt jouwerzijds voelen en ervaren of ik al dan niet diegene ben waar je je prettig en veilig bij kunt voelen. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Intakegesprek

Besluit je om na de kennismaking door te gaan, dan zal ik je verzoeken om een vragenlijst in te vullen. Het is een uitgebreide vragenlijst over onder meer je relaties, werk, gezinssituatie en interesses, maar ook betreffende je gedachten en gevoelens over jezelf. In het intakegesprek van 1,5 uur zullen de vragenlijst en jouw hulpvraag uitvoerig aan bod komen. Deze brede informatieuitwisseling draagt bij aan een efficiënte start van het traject. Ook spreken we op basis van deze hulpvraag samen een traject af waarin we ook de frequentie van de afspraken zullen doornemen. Deze frequentie kan en zal in de loop van de tijd waarschijnlijk veranderen. Dit gebeurt in gezamenlijk overleg, waarbij jouw behoefte hierin centraal staat.