Psychosynthese

 

Psychosynthese is een manier van kijken naar de mens en de menselijke relaties. Het biedt een rijk en hoopvol mensbeeld en een praktische manier om jezelf te ontwikkelen. Het doel daarbij is om te gaan ervaren, zien en voelen, bewust te worden wie je in wezen bent en hoe je je manifesteert in de buitenwereld. Psychosynthese gaat over bezieling, passie en ‘heel’ worden. Het biedt een weg om je eigen, unieke ‘ik’ te (her)ontdekken en om opnieuw contact te maken met je innerlijk.

Sjamanisme

 

Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft: mensen, bomen, dieren, stenen, planten. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt deel uit van het universum.

 

Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft: mensen, bomen, dieren, stenen, planten. Alles is met alles verbonden, alles is aan alles gelijkwaardig en maakt deel uit van het universum.

Het is mogelijk om psychosynthese-sessies af te wisselen met Sjamanistische healings en andersom. Een energetische Sjamanistische healing werkt op verschillende bewustzijnslagen, waarbij ik als healer werk aan blokkades in het lichaam op energetisch, fysiek en spiritueel niveau. Wil je alleen een Sjamanistische healing? Dat kan natuurlijk ook.

 

In een healing zal ik gebruikmaken van onder meer mijn (ingewijde) drum, stem, ratels en andere krachtvoorwerpen. Een healing ondergaan vraagt bereidheid om open te staan voor verandering, maar er zal niets gebeuren wat een cliënt niet toestaat.